Kuća za odmor Zora

Iskusi moć kvalitetnog i aktivnog odmora

WELLNESS I SPA

U Gorskom Kotaru

WELLNESS I SPA

Ubrzani način života? Pretrpani dnevni raspored? Umorni ste i potreban Vam je odmor? Wellness i spa vile Zora House pravi je način da se opustite, posvetite sebi i odmorite dušu i tijelo. Opuštanje u finskoj suhoj sauni rađenoj od pravog goranskog drva ili kupanje u drvenom hot tub-u pomoći će Vam da se riješite stresa i napunite baterije i to u Gorskom kotaru u prekrasnoj vili sa grijanim bazenom.

Finska sauna Zora House

Osvježite svoje tijelo i um u našoj udobnoj sauni te se osjećajte mirno i opušteno.
Finska suha sauna: do 110 °C, 23 – 35 % vlažnosti zraka

Hot tub Zora House

Wellness oazu vile Zora House čini i posebno dizajnirana drvena kupelj u kojoj možete uživati na savršenih 36 °C. Bilo da se želite sami opustiti, uroniti u vlastite misli dok uživate u toploj vodi ili provesti vrijeme sa partnerom ili društvom – naša wellness i spa zona je stvorena za Vas.

Drveni hot tub (kupelj): 36 °C
Potpuna privatnost i mir

Plivanje u Gorskom kotaru

Vila Zora House je okružena prekrasnom prirodom te će Vam plivanje u vanjskom grijanom bazenu ili sunčanje na drvenim ležaljkama pružiti izniman odmor i zadovoljstvo.

  • Vanjski grijani bazen od 32 m2 natkriven bazenskom kupolom za savršeni užitak i po kiši
  • Protustrujno plivanje
  • Udobne ležaljke od prirodnih materijala
  • Natkrivena terasa
  • Prirodan hlad autohtonih stabala

Wellness u Gorskom kotaru uključuje puno više od prekrasne saune, drvenog hot tuba-a za nevjerojatno uživanje te grijanog bazena koji će pružiti sve svoje čari i dok vani pada kiša.

Wellness u Gorskom kotaru je i šetnja okružena zelenilom, odmor na ležaljci uz cvrkut ptica, miris autohotnog bilja, ali i mir i tišina vile Zora House sa okućnicom od 7000 m2. Doživite čarobni svijet odmora u vili Zora House u Gorskom kotaru.