Privatna Božićna bajka u Gorskom kotaru

Iskusi moć kvalitetnog i aktivnog odmora

Kuća Zora

Iskusi moć kvalitetnog odmora

Božić i Nova godina Gorski kotar
Ho Ho Ho – Dobrodošli u Vilu Zora House – privatnu Božićnu bajku u Gorskom kotaru

Prekrasna, topla kuća za odmor s puno drva i kamenih detalja, vani hladno, možda i snijeg, u kaminu pucketa vatrica – savršeno okruženje za provesti blagdane – Božić i Nova godina u Gorskom kotaru! A što kad bi tome pridodali mnoštvo lampica, velike saonice sa Djedom Božićnjakom, velike okićene borove, posebne orašare, ukrasne girlande na svakom koraku? Savršeno, zar ne? E pa Vila Zora House svake godine postane prava mala oaza za savršen blagdanski odmor, odnosno za savršen doček Božića i doček Nove godine.

Vila Zora House pruža Božićnu bajku već početkom prosinca i s obzirom da su njezini vlasnici zaljubljenici u lampice i božićnu idilu, sve ostaje namješteno čak do sredine veljače. 😀 Doduše, neke lampice su i sada ostale vani, naprosto su divne i šteta si uskratiti takav doživljaj. 🙂

Pogledajte kako je izgledao Božić i Nova godina 2022. godine u vili Zora House:

Božić i Nova godina 2023. godine nam se bliži, povedite svoje najbliže, obitelj, prijatelje, kućnog ljubimca i dođite uživati u čarima Gorskog kotara, u snijegu, u lampicama, u vili Zora House.

Naši mali gosti uživaju u saonicama i velikom Djedu Božićnjaku, kao i u kupanju u vrućem hot tubu – wellness Vila Zora House. Advent u Gorskom kotaru u vili Zora House je baš namjenjen obiteljima s dječicom, ali i za odmor s prijateljima kao i za romantični bijeg sa partnerom.

Osim uživanja u Božićnoj bajci u Gorskom kotaru se možete sanjkati. U Vrbovskom zabavu potražite na sanjkalištu Vujnovići kod Planinarskog doma Kamačnik ili u malom mjestu Kupjak koje se nalazi između Skrada i Delnica gdje se nalazi sanjkalište “Gorski park Kupjak” sa ponudom hrane i toplih napitaka, lounge zonom sa ognjištem, pokretnom trakom uz naplatu. Kad nema snijega možete koristiti tubby stazu i svejedno se zabaviti. Ili ako Vam se ne da napuštati prekrasno ruho Vile Zora House možete jednostavno uživati u okućnici, raditi snješka ili snježne anđele dok Vas čuva Djed Božićnjak u svojim saonicama.

Ukoliko nema snijega, Gorski kotar je odličan za različite aktivnosti – šetnju prekrasnom prirodom, posjet kanjonu Kamačnik koji je jednako čaroban i zimi, posjet Centru za divlje zvijeri uz dvorac Stara Sušica..

A za dobru domaću hranu i kapljicu finih domaćih likera uvijek se brine ekipa iz Bistroa Kamačnik. Možete posjetiti ugostiteljski objekt koji se nalazi odmah iznad rijeke ili naručiti finu hranu uz besplatnu dostavu za vilu Zora House.

Spremite se i dođite u kuću za odmor u Gorskom kotaru gdje prevladavaju dječje radosti, gdje ćete se s lakoćom pretvoriti u djecu i uživati maksimalno! Snijeg ili bez snijega, čaša finog čaja, kuhanog vina ili domaća rakijica uvest će Vas u odmor iz snova! Vidimo se!

Dođite i uživajte u čarima prekrasnog Gorskog kotara. Uživajte u snijegu, prekrasnoj prirodi, kuhanom vinu, goranskim delicijama, kupajte se i uživajte u wellnessu i sve to uz mnoštvo lampica i pravu pravcatu adventsku bajku!