Cjenik usluga

Iskusi moć kvalitetnog i aktivnog odmora

Cjenik usluga

KUĆA ZA ODMOR „Vila Zora“

Naziv uslugeVrstaCijena (HRK)
Smještaj za 6+2 osobeKuća za odmor po noćenju2.500 kn / 335 €

NAPOMENA: Za veći broj noćenja/manji broj osoba/ranu rezervaciju/suradnju s Putoklincima odobravamo popust koji se obračunava prilikom rezervacije nakon direktnog kontakta s vlasnikom objekta. Vila Zora house ne koristi usluge posredništva. Vilu Zora house možete rezervirati samo na ovoj službenoj web stranici te tako ostvariti najbolju cijenu.

Aktualne popuste i cijene noćenja možete pogledati OVDJE.

Držanje kućnih ljubimaca uz prethodni dogovor.

U cijenu je uključeno: najam kuće za odmor, boravišna pristojba, parkirni prostor, potrošnja vode i struje, grijanje vode i prostora (centralno grijanje na lož ulje), posteljina, ručnici, korištenje, grijanje i održavanje bazena (u sezoni korištenja), korištenje, grijanje i održavanje wellnessa (hot tub, sauna), osnovne potrepštine za kuhanje, sredstva za čišćenje i pranje odjeće, suđa, prostora, drva i ugljena za roštilj, wi-fi, Netflix, HBO-GO, završno čišćenje.

Nadoplata za korištenje kućnih ogrtača 35 kn (5 Eur).

Moguće držanje kućnih ljubimaca uz prethodni dogovor.

Plaćanje: Avans (od 20% – 50%) plaća se po potvrdi rezervacije na žiro račun vlasnika, a ostatak iznosa plaća se po dolasku u objekt.

Vlasnik može zatražiti plaćanje depozita u iznosu od 2.500 kn (335 Eur) kao garanciju za eventualnu štetu koju gosti mogu napraviti u kući. Ukoliko štete nema depozit se vraća u cijelosti. U nekim situacijama vlasnik objekta može zatražiti veći iznos depozita.

UVJETI OTKAZA REZERVACIJE

  • U slučaju kasnog otkaza (7 dana prije dolaska) gost plaća 50% ukupne cijene usluge smještaja,
  • U slučaju otkaza rezervacije od 7 do 14 dana prije rezerviranog termina, gost gubi pravo na povrat uplaćene akontacije,
  • U slučaju otkaza rezervacije 15 i više dana prije rezerviranog termina, gost ima pravo iskoristiti akontaciju za neki drugi slobodan termin po vlastitom izboru.
  • U slučaju otkaza rezervacije radi više sile (COVID-19, bolest) smatra se da je rezervacija opravdano otkazana, a uplaćenu akontaciju je moguće iskoristiti za bilo koji drugi slobodan termin.
  • Otkaz rezervacije i rezerviranje novog termina je moguće maksimalno dva puta.
  • Akontacija u slučaju otkaza rezervacije i ne rezerviranja novog termina vrijedi 12 mjeseci računajući od dana otkaza rezervacije.

Kuća za odmor „Vila Zora“

PROMO PONUDE U VILI ZORA HOUSE