Cjenik usluga

Iskusi moć kvalitetnog i aktivnog odmora

Cjenik usluga

KUĆA ZA ODMOR „Vila Zora“

Naziv uslugeVrstaCijena (HRK)
Smještaj za 6+2 osobeKuća za odmor po noćenju350 €

NAPOMENA: Za veći broj noćenja/manji broj osoba/ranu rezervaciju/suradnju s Putoklincima odobravamo popust koji se obračunava prilikom rezervacije nakon direktnog kontakta s vlasnikom objekta. Vila Zora house ne koristi usluge posredništva. Vilu Zora house možete rezervirati samo na ovoj službenoj web stranici te tako ostvariti najbolju cijenu.

Aktualne popuste i cijene noćenja možete pogledati OVDJE.

Držanje kućnih ljubimaca uz prethodni dogovor.

U cijenu je uključeno: najam kuće za odmor, boravišna pristojba, parkirni prostor, potrošnja vode i struje, grijanje vode i prostora (centralno grijanje na lož ulje), posteljina, ručnici, korištenje, grijanje i održavanje bazena (u sezoni korištenja), korištenje, grijanje i održavanje wellnessa (hot tub, sauna), osnovne potrepštine za kuhanje, sredstva za čišćenje i pranje odjeće, suđa, prostora, drva i ugljena za roštilj, wi-fi, Netflix, HBO-GO, završno čišćenje.

Nadoplata za korištenje kućnih ogrtača 5 Eur.

Moguće držanje kućnih ljubimaca uz prethodni dogovor.

Plaćanje: Avans (od 20% – 50%) plaća se po potvrdi rezervacije na žiro račun vlasnika, a ostatak iznosa plaća se po dolasku u objekt.

Vlasnik može zatražiti plaćanje depozita u iznosu od 350 eur na više kao garanciju za eventualnu štetu koju gosti mogu napraviti u kući. Ukoliko štete nema depozit se vraća u cijelosti. U nekim situacijama vlasnik objekta može zatražiti veći iznos depozita.

UVJETI OTKAZA REZERVACIJE

  • U slučaju kasnog otkaza (1 dan prije dolaska ili na dan dolaska) gost plaća 80% ukupne cijene usluge smještaja
  • U slučaju kasnog otkaza (2-7 dana prije dolaska) gost plaća 50% ukupne cijene usluge smještaja,
  • U slučaju otkaza rezervacije od 8 do 14 dana prije rezerviranog termina, gost gubi pravo na povrat uplaćene akontacije,
  • U slučaju otkaza rezervacije 15 i više dana prije rezerviranog termina, gost ima pravo iskoristiti akontaciju za neki drugi slobodan termin po vlastitom izboru, ali je u obvezi uplatiti cjelokupan iznos otkazane rezervacije u roku od 3 dana od otkaza, te po uplati odabrati novi termin boravka. U slučaju da gost ne uplati ukupan iznos otkazane rezervacije, gost gubi pravo na povrat uplaćene akontacije.
  • U slučaju otkaza rezervacije radi više sile (COVID-19, bolest) smatra se da je rezervacija opravdano otkazana (uz obveznu dostavu potvrde liječnika), a uplaćenu akontaciju je moguće iskoristiti za bilo koji drugi slobodan termin, odnosno gost je u obvezi uplatiti cjelokupan iznos otkazane rezervacije u roku od 3 dana od otkaza, te po uplati izabrati novi termin boravka. Otkaz rezervacije radi više sile moguć je najkasnije na dan dolaska do 10:00 sati, u suprotnom gost plaća ukupnu cijenu usluge smještaja bez mogućnosti promjene termina boravka. U slučaju da gost ne uplati ukupan iznos otkazane rezervacije, primjenjuju se uvjeti iz prethodne 4 točke ovih Uvjeta otkaza rezervacije.
  • U slučaju drukčijih Uvjeta otkaza rezervacije (u potvrdi o rezervaciji smještaja i slično) primjenjuju se ovi Uvjeti otkaza rezervacije bez iznimke.

 

 Kuća za odmor „Vila Zora“